ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 9/2015

Θεσσαλονίκη, 13/1/2015 


 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Επί μια και πλέον πενταετία,  η Ελλάδα έζησε και ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, με την οικονομία κατεστραμμένη,  τον κοινωνικό ιστό σε αποσύνθεση, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα σε παρακμή, το κράτος δικαίου υπό κατάρρευση και όλα αυτά με τραγικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

 

Το 2015 θα είναι μια εξίσου δύσκολη και καθοριστική χρονιά για την παραπέρα πορεία της οικονομίας.  Ο αγώνας συνεχίζεται. Όσο υπάρχουν προβλήματα, το  συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματοβιοτεχνών –που προσπαθούν να επιβιώσουν και να συνέλθουν από τα αλλεπάλληλα πλήγματα στο εισόδημα και την αξιοπρέπειά τους-, έχει υποχρέωση και να τα αναδεικνύει, αλλά και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Β.Σ.Θ., διαβεβαιώνει τους συναδέλφους, πως  θα παραμείνει σ΄ αυτή τη γραμμή του αγώνα και θα υποστηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο – όπως το έπραξε όλο αυτό το διάστημα – τα δίκαια αιτήματα που μας απασχολούν, έως ότου τα προβλήματα εισακουστούν και επιλυθούν από την όποια κυβέρνηση αναλάβει το τιμόνι της εξουσίας.

 

 

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους βιοτέχνες του νομού Θεσσαλονίκης το 2015 να είναι μια χρονιά δημιουργική, με λιγότερα προβλήματα και με περισσότερη ελπίδα για την οικονομία, την κοινωνία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

 

 

 

Για την Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ.

 

Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης  Παπαργύρης                   Γιάννης Καραπινίδης